SEZONA: 1

EPIZODA: 152

SADRžAJ

Cristina i Elivaldo pokušavaju umiriti Coru. Jose Alfredo je zabrinut zbog Core. Maurilio se uznemiri zbog propasti svoga plana. Cora pokušava razgovarati s Cristinom i Elivaldom. Ismael i Lorraine razgovaraju o Silvianu. Danielle ispituje Maurilija što je radio na karnevalu, a njega to uznemiri. Enrico pomaže ocu. Noely se nabacuje Robertau. Jose Alfredo moli Mariju Martu pomoć. Carmem zove Jonasa. Maria Marta razgovara s Marijom Clarom i Joaom Lucasom o Joseu Pedru. Vicente odlazi u bolnicu da vidi kako je Cora. Lorraine odlazi Silvianovoj kući. Cora bunca u bolnici. Silviano ponudi Lorraine kavom. Vicente tješi Cristinu. Silviano prizna Lorraine da voli Mariju Martu. Jose Alfredo je sumnjičav prema Silvianu. Danielle ispituje Maurilija o atentatu na komendatora.

Fotografije

ImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperij

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.