Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Luksuz, glamur i prštavo bogatstvo - to je ono što povezujemo s Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Dašak toga osjeća se kod zlatara Amvadža u Abu Dabiju, gdje se bogati Arapi rese draguljima i vrijednim nakitom, ili na sajmu vjenčanja u Dubaiju. Ondje blogerica Sinah opisuje najnovije trendove. No iza svjetlucavih fasada u pustinjskom pijesku, u sedam emirata vlada i svakodnevica. U pogonu za proizvodnju devina mlijeka Camelicious prva smjena počinje već u pet. U to vrijeme zadnji ribari skupljaju mreže u Fudžairi. I dr. Margit Müller, voditeljica bolnice za sokolove u Abu Dabiju, rano je na nogama. Mora zbrinuti i do šezdeset ptica na dan. A Warren Baverstock iz luksuznog hotela Burj al-Araba na godinu spasi i više od tristo kornjača. Ujedinjeni Arapski Emirati izgradili su gospodarstvo i bez obzira na naftu. Gotovo devedeset posto stranaca, pripadnika više od dvjesto nacionalnosti, održavaju tu zaljevsku državu. Nije čudno da se engleski već udomaćio kao potajni službeni jezik. Na veliku žalost spisateljice za djecu Tate Aide. Ona svojim vedrim pričama nastoji domaću djecu zainteresirati za materinski jezik. Raznolikost i poduzetnički duh odveli su Ujedinjene Arapske Emirate na najbolji put u suvremenu budućnost, koja više ne ovisi nužno o izvorima nafte.
Produkcija: Vincent TV, RBB, NDR, arte

Fotografije

Tajne Arapskog poluotoka: Ujedinjeni Arapski EmiratiTajne Arapskog poluotoka: Ujedinjeni Arapski EmiratiTajne Arapskog poluotoka: Ujedinjeni Arapski EmiratiTajne Arapskog poluotoka: Ujedinjeni Arapski EmiratiTajne Arapskog poluotoka: Ujedinjeni Arapski EmiratiTajne Arapskog poluotoka: Ujedinjeni Arapski EmiratiTajne Arapskog poluotoka: Ujedinjeni Arapski EmiratiTajne Arapskog poluotoka: Ujedinjeni Arapski Emirati

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.