SEZONA: 1

EPIZODA: 171

SADRžAJ

Mila Radovaniju napiše još jedno pismo. Kučera postavlja Mihaelu dijagnozu Plave groznice, Domić se s tim ne slaže, dok Karmen daje Kučeri šansu. Joža, Sunčica i Slaven pripremaju iznenađenje za Nevenku i Matka - romantičnu večeru u bolničkoj sobi koja ne završava slavno. Perić kaže Tomi da će Rizla biti pušten za nekoliko dana. Kučera je nakon laboratorijskih pretraga siguran da se radi o njegovoj dijagnozi koju je postavio Mihaelu, te je potrebno provesti terapiju antibioticima. Zoran i Krešo vratili su se sa sastanka iz grada zadovoljni jer postoji mogućnost da zaustave Macanovića, ali im je potreban novac. Tomo autom prati Slavena koji ulazi u Ivaninu kuću.

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.