SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

„Vrhunski dizajn: Ulica“ dokumentarni je serijal u šest nastavaka u kojem narator Kevin McCloud prati deset modernih domaćinstava u najvećem graditeljskom projektu Velike Britanije u kojem se iz temelja pokušava izgraditi nova ulica.
Radi se o velikoj prilici, ali ne bez rizika. U procesu ti pioniri graditelji će trpjeti povrede, graditeljske katastrofe kao i fizičku i financijsku iscrpljenost. Pritisak izgradnje utjecat će na prijateljstva, a u nekim slučajevima će pucati i ljubavne veze. Međutim, oni koji će na projektu ostati do samog kraja biti će nagrađeni prekrasnim domovima, izgrađenima po vlastitim potrebama i spremnima za život.
Pioniri graditelji čija životna dob varira od 24 do 72 godine te s budžetima između 160 i 500 tisuća funti imaju različite motivacije za samostalnu gradnju domova. Tijekom kompletnog serijala kamere će svjedočiti kako ovi samostalni graditelji konstruiraju svoje vlastite, jedinstvene domove - pretvarajući prazno polje u nevjerojatnu samostojeću ulicu.

Producent: Rob Gill

Fotografije

Vrhunski dizajn: UlicaFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTL

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Italia: viaggio nella bellezza

    image
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • Očima taoca (2019)

    image
    Dokumentarna serija „Očima taoca“ prikazuje potresne priče pojedinaca koji su doživjeli talačku situaciju. Riječ je o ljudima koji su uspjeli preživjeti to...
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.