SADRžAJ

IN magazin otkriva parove kojima godine nisu stale na put ljubavi. Kada se rodila Catherine Zeta-Jones, njezin suprug Michael Douglas imao je punih 25 godina. Sedamnaest godina dijeli Amal od njezinog odabranika Georgea Clooneya, a 24 godine Melaniju od Donalda Trumpa. Pogledajte koji se parovi vole unatoč ozbiljnoj razlici u godinama.
Dosadilo vam je neprestano kuhati ista jela, a volite eksperimentirati s raznim okusima i začinima? Onda biste trebali posjetiti jednu od internacionalnih kulinarskih radionica koje su izvrstan način za proširivanja kulinarskih vidika. Na jednoj takvoj libanonskoj bila je i ekipa IN magazina.
Pogledajte priču o superbogatašima među kojima je izbila manija za zlatom. Pozlaćuju apsolutno sve: jahte, automobile, prave životinje, kosu i biljke. Neki od njih čak žive i u zlatnoj vili, stoga su upravo oni iznimka hrvatskoj izreci - nije zlato sve što sja.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.