SEZONA: 1

EPIZODA: 76

SADRžAJ

Pratite ludu avanturu izvorne igre mačke i miša! Tom, sivo-bijela kućna mačka, bez velike inteligencije, ima tri cilja: jesti, spavati i uhvatiti miša Jerryja ... i pojesti ga. Jerry je pametan i smion miš koji živi u kući s Tomom i ne može se nikako zaustaviti od zadirkivanja mačjeg neprijatelja. Njegovo najveće zadovoljstvo je sprječavanje Jerryjevih pokušaja da ga uhvati.

Fotografije

Tom, Jerry i prijateljiTom, Jerry i prijateljiTom, Jerry i prijateljiTom, Jerry i prijateljiTom, Jerry i prijateljiTom, Jerry i prijatelji

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Boca i Lutkica (2010)

    image
    Boca puž i Lutkica bubamara su najbolji prijatelji ikada . Oni imaju mnogo lepih avantura , dok upoznaju nove prijatelje i svet koji ih okružuje.
  • Bitz i Bob - I ti to možeš (2017)

    image
    You Can Do it Too! is a short that is shown in the end of the episode. It is about the projects from the show for the viewers to try them at home.
  • Čudesne rukotvorine (2016)

    image
    Bit ćete zauzeti ovim sjajnim idejama za izradu stvari s glinom za modeliranje. Svaka epizoda pokazuje kako stvoriti nešto novo. Oni oživljavaju u emisiji!
  • Kalimero (2014)

    image
    Nepravda je što Kalimera tako dugo nije bilo, ali sada se vratio da otkrije i pokuša da reši probleme s kojima se susreće. Kalimero je i dalje jedino crno pile u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.