SEZONA: 1

EPIZODA: 14

SADRžAJ

Dobro došli u svijet fantazije gdje ljudi i čudovišta žive zajedno i sudjeluju u Monkart „Racing” ligi. Životni cilj svakog stanovnika je pobijediti u prestižnoj ligi jer oni najbolji primit će čast Monkart viteštva, a o tome svakoga dana sanja i 12-godišnji Jin. Jednoga dana Destro, zapovjednik vitezova, napada kraljevstvo i pokušava oženiti princezu Senu, koja bježi i nailazi na Jina koji joj spašava život. No njihov susret iz sna budi i čudovišnog zmaja Draka koji je bio skriven u Jinovu čarobnu maču. Sada Jin, Sena i njihova čudovišta počinju najuzbudljiviju avanturu kako bi spasili kraljevstvo.
'Monkart' je uzbudljiva južnokorejska animirana serija nastala 2017. godine u suradnji SAMG Animationa i Young Toysa, koja nas vodi u srednji vijek i fantastičan svijet kraljevstva Carmon, u kojem su viteštvo, hrabra borba i pobjeda glavni pokretači.

Fotografije

MonkartMonkart

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gigantosaurus (2019)

    image
    Four curious young dinosaur friends explore the mystery of Gigantosaurus, the largest, fiercest dinosaur of all, as they face their individual fears and work...
  • What’s Your Job?

    image
    In this series ducktv playfully introduces various professions.
  • Karate Sheep (2021)

    image
    Weil Wanda überhaupt nicht mehr abschalten kann, zeigt Trico ihr die Freuden des Angelns. Doch dann schlägt Wolf zu und Wanda ist plötzlich deutlich ZU entspannt.
  • Panni and Fanni

    image
    The two fairies draw their own versions of a sample picture.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.