SADRžAJ

„U naselju Trnovčica, svaka vam se kuća blista. Zaštitnica naše župe, ublažava školske muke“ stihovi su kojima započinje himna Osnovne škole Antuna Branka Šimića. I doista, u toj školi 98% učenika pohađa nastavu vjeronauka i uzda se u Zaštitnicu svoje župe. U tom duhu učenici se raduju i nadolazećem Uskrsu, stoga je ekipa IN magazina posjetila mališane i s njima razgovarala o najvećem kršćanskom blagdanu. Što za njih predstavlja Uskrs, kako ga slave i što ih najviše veseli, pogledajte u IN magazinu.
Bivša Miss Universe, Ivana Delač, sa svojim sinom uživa u uskrsnim danima. Najdraži dio im je bojenje pisanica. Kao pažljivoj mami važno joj je da pritom koriste samo prirodne sastojke. Zato su razvili posebnu tehniku koju je lijepa misica otkrila samo za IN magazin.
U rubrici Kuhinja je IN chef Ante Udovičić priprema pappardelle s inćunima i kozicama.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro (2018)

    image
    Od 6.55 radnim danima ponovo se budimo uz Anđelu i Miloša, dok vikend izdanja Jutra od 7.55 vodi Marija Savić Stamenić. „Jutro sa Anđelom i Milošem”, je jutarnji...
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
  • Glas naroda (2019)

    image
    Informativna kontakt emisija.
  • Željko Marušić i gosti

    image
    Rasprave sa Željkom Marušićem i gostima.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.