poster

Glazbeni specijal: Ennio Morricone & Dulce Pontes - Focus

Glazbeni specijal (2015)

glazbeni | Hrvatska

SADRžAJ

U Glazbenom specijalu maestro Ennio Morricone govori o albumu Focus koji je snimio s njemu dragom pjevačicom Dulce Pontes.
Na albumu ova svjetski prepoznata pjevačica iz Lisabona pjeva neke od najznačajnijih Morriconeovih skladbi iz filmova kao što su "Bilo jednom na Divljem zapadu", "Kino Raj", "Misija", "Sacco & Vanzetti". Morricone je ovdje ne samo u ulozi skladatelja nego i autora orkestracija i dirigent orkestra.
"Mislim da je ovaj album jedan od najvažnijih projekata koji sam imao s nekom pjevačicom. Uvijek sam znao da će suradnja s Pontes biti uspješna ali nisam mislio da će biti tako izuzetna", izjavio je glede Focusa maestro Morricone. Ushićena je bila i Dulce Pontes: "Ovo je album o ljubavi. Bilo je to posebno iskustvo za mene i kao osobu i kao umjetnicu i to će uvijek biti u meni!"
Uz snimke sa zajedničkog snimanja u emisiji će biti emitiran i videospot za pjesmu "Your Love" iz filma "Bilo jednom na Divljem zapadu".

Fotografije

Glazbeni specijal: Ennio Morricone & Dulce Pontes - FocusGlazbeni specijal: Ennio Morricone & Dulce Pontes - FocusGlazbeni specijal: Ennio Morricone & Dulce Pontes - FocusGlazbeni specijal: Ennio Morricone & Dulce Pontes - Focus

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Toxic Pop

    image
    Muzička emisija na Toxic TV-u.
  • Staro vs. novo

    image
    Koji su to prijašnji hitovi vladali scenom, a koji danas, saznajte u zabavnim glazbenim minutama emisije 'Staro vs. Novo'!
  • Videotrak

    image
    Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in...
  • Glazbena ordinacija

    image
    Glazbena emisija kroz koju možete uživati u hrvatskoj glazbi, ali i poznatim pjesmama iz cijele regije.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.