poster

Kulturni dnevnik

Kulturni dnevnik (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

U pariskom Boburu počela je retrospektiva filmova Želimira Žilnika.
Završen četvrti šabački Festival "Pozorišno proleće".
Virtuoz na violini Sergej Krilov i Litvanski kamerni orkestar nastupili u Kolarčevoj zadužbini. U Narodnom pozorištu počeo osmi Šopen fest.
Za Kulturni dnevnik govori britanska harfistkinja Katrin Finč.
U Galeriji Železničkog muzeja otvorena je izložba "Tajne beogradske železničke stanice", u Konaku kneginje Ljubice "Barokni Beograd - preobražaji 1717-1739", a u Studentskom kulturnom centru predstavila se dizajnerka Fiona Sinđelić Stefanović.
U Jugoslovenskoj kinoteci promovisana knjiga "Milena Dravić - Više od umetnosti".
U Krokodilovom centru za savremenu književnost, u okviru novog ciklusa tribina "Yu kuhinje" govorile istoričarke Radina Vučetić i Olga Manojlović Pinter.
U Univerzitetskoj biblioteci u Beogradu, u toku je ciklus predavanja i razgovora posvećenih slovenskoj i srpskoj književnoj fantastici. Tim povodom gost Kulturnog dnevnika je organizator ovog ciklusa, filolog, slavista i književni kritičar dr Dejan Ajdačić.
Urednik Vojka Pajkić ĐorđevićRealizator Maja MandićMontažer Marko Roksandić

Fotografije

Kulturni dnevnikKulturni dnevnik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vojvođanski dnevnik

    image
    Pored centralne informativne emisije, "Dnevnika" u 17 sati, redakcija Informativnog programa priprema i realizuje "Vojvođanski dnevnik" čiji je termin emitovanja...
  • Agrokultura

    image
    Pogledajte poljoprivrednu emisiju koja vam i dalje donosi aktualne teme iz poljoprivrede i ribarstva.
  • Fokus TVCG

    image
    U fokusu emisije "Fokus" je informisanje gledalaca o najvažnijim i najaktuelnijim temama koje se tiču međunarodne politike.
  • US Closing Bell (2002)

    image
    Details are shared about breaking news from the last hour of the trading day, including how the markets are moving and how investors are reacting.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.