SEZONA: 1

EPIZODA: 136

SADRžAJ

Mijo potpuno poludi kad sazna da je Gordana potpisala ugovor u njegovo ime. Prašak se, naime, proizvodi od endemske biljke koja raste samo u Bosni.
Ante i Mirela odlaze na piće gdje se i zbližavaju.
Dubravka 'obrađuje' Ivanu, pokazuje joj fotografije Bože kao djeteta, na što se Božo naljuti. Ipak, priznaje da mu je Ivana lijepa, ali se ne kani razrediti.
Mile pak odlazi s Andrijom u lov u kojem im se pridruži nepozvani Nediljko. Spletom nesretnih okolnosti, lov propada, a Nediljko i Andrija odvode Milu na rakiju, gdje Mile priznaje stvarni razlog druženja s Andrijom. Želi da se Božo razredi i oženi Ivanu. Andrija je u dvojbi, no nakon duljeg razmišljanja odluči poslati Ivanu u župni dvor kako bi je spojio s Božom.
Petra je prisiljena poslovati sa Štiglićima. Oni je uvjere da je za njihov projekt dovoljno ukrasti biljke iz parka prirode u Bosni i posaditi ih u Lokvici.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.