SEZONA: 1

EPIZODA: 40

SADRžAJ

Među mnoštvom vlakova koji žive u Vlakosvijetu, nalaze se i oni posebni koji se mogu transformirati u snažne robote. Prijateljima Kayu, Alfu, Ducku, Sellyju i Victoru dodijeljene su posebne moći kako bi mogli preuzeti odgovornost za sve što se događa u njihovu svijetu. Hrabri robo vlakovi štite svoje domove i prijatelje od nevolja i mračnih sila te otkrivaju nova područja u svijetu vlakova!
"Robo vlakovi" korejska je animirana serija nastala 2017. godine, koja je stekla veliku popularnost diljem svijeta, o čemu svjedoče i brojne linije igračaka, videoigrice, knjige i slikovnice s likovima simpatičnih vlakova-robota koji, osim što zabavljaju i nasmijavaju, malene gledatelje neprestano podsjećaju na važnost i vrijednost pravog prijateljstva. Glasove omiljenim junacima posudili su iskusni Bill Rogers, Carrie Savage, Tony Salerno i Ken Spassione.

Fotografije

Robo vlakoviRobo vlakoviRobo vlakoviRobo vlakovi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Waterworld

    image
    A whole new world opens up underwater! The exotic animals of the sea are introduced.
  • Leon-ART

    image
    Medvjedić Leon nacrtat će Vam prijatelje sa kojima se možete i vi igrati
  • Hello Carbot (2014)

    image
    Hello Carbot je animirana serija koja prati svakodnevne avanture dječaka Čarli Juniora i neodoljivih Hello Carbot jaja koja skrivaju moći o kojima nije mogao niti...
  • Pixie 2

    image
    Come to see the magical world of Lilali, the little wizard elf, and learn short, simple English words with him!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.