SEZONA: 1

EPIZODA: 124

SADRžAJ

Cora uvjeri Cristinu da je Irene ukrala dijamant. Maurilio zapovijedi Mariji Marti da da intervju Teu. Jose Pedro razgovara s krijumčarem. Felipe povjeruje da je Claudio zainteresiran za njega. Cristina nagovori Xanu da vrati Luciana. Luciano zove svoje posvojitelje. Cora uzme Juremu da radi u kući. Claudio govori Beatriz da će nabaviti dokaze protiv Enrica. Cristina govori da su ukrali njezin komad dijamanta. Joao Lucas otkrije da je i njegov komad nestao. Josue govori Joseu Alfredu da su njegovoj djeci ukrali komade dijamanta. Jose Alfredo sumnja na Josea Pedra. Xana kaže da će se boriti za Luciana. Xenia i Pietro planiraju uništiti Julianeinu krunidbu u školi sambe. Maurilio prijavi Josea Pedra policiji. Danielle razgovara s Mauriliom. Jose Pedro razgovara s Cleberom. Policia dolazi u "Vicente". Jose Pedro i Cleber su uhićeni.

Fotografije

ImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperij

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.