poster

ATP Masters Miami: Opelka - Schwartzman (UKLJUČENJE)

Miami Open


SADRžAJ

Turnir u Majamiju preselio se iz Ki Biskejna na fudbalski stadion, ali najbolji teniseri i teniserke će i dalje biti tu. Ovaj turnir nazivaju i „petim Gren Slemom a zbog teških vremenskih uslova, onaj ko osvoji pehar je dupli šampion.

Fotografije

ATP Masters Miami: Opelka - Schwartzman (UKLJUČENJE)ATP Masters Miami: Opelka - Schwartzman (UKLJUČENJE)ATP Masters Miami: Opelka - Schwartzman (UKLJUČENJE)ATP Masters Miami: Opelka - Schwartzman (UKLJUČENJE)ATP Masters Miami: Opelka - Schwartzman (UKLJUČENJE)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Davis Cup

    image
    The Davis Cup is the premier international team event in men's tennis. It is run by the International Tennis Federation and is contested annually between teams...
  • Wimbledon

    image
    Wimbledon najstariji je i najugledniji turnir u tenisu. Održava se u klubu All England u Wimbledonu u Londonu, krajem lipnja ili početkom srpnja. Treći je po redu...
  • ATP Vienna

    image
    ATP Beč je teniski turnir na tvrdoj podlozi za muškarce u austrijskom glavnom gradu Beču.
  • ATP Finals

    image
    ATP Finale je teniski turnir koji se igra na kraju svake godine i na njemu sudjeluje osam najboljih igrača na temelju ATP ljestvice.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.