SEZONA: 3

EPIZODA: 2

SADRžAJ

U mrtvačnici obitelji Masri, Layla Masri podučava Suresha kako balzamirati tijelo. No on dobije otkaz. Vraća se tražiti svoj posao, no nađe Laylu mrtvu ispod stola. Olivia daje Shelley njezine tablete. Vlad Wojack traži Normana, svog liječnika. No Norman je otišao za London. Čim Olivia ode, Shelley povrati tablete. Roman kaže Peteru da mu je Annie spasila život. I da je ona upir. Peter je sumnjičav, ali to je Romanu bitno. Sudbina dolazi s Peterovom odjećom i kaže im za ubojstvo u mrtvačnici. Odluče to provjeriti. Olivia se nađe s Isaacom Ochoaom koji joj kaže da je u Spivakovom uredu našao nešto čudno, na ime Ryan Dunbrack. Spivak radi palačinke za svoju bivšu medicinsku sestru Pearl, Mirandu i Nadiju. Spivak i Pearl se posvađaju. Olivia s novim informacijama o Spivaku otiđe k Pryceu. Peter, Andreas i čopor vukova isporučuju ukradeni kavijar hrvatskim gangsterima. Peter se uspaniči kad čuje Andreasa kako Milanu Faberu, hrvatskom šefu mafije, kaže da pošiljka ima dvostruko više kavijara negoli su ukrali. Peter zna da to može loše završiti. Hrvati dovode svog stručnjaka za okuse, Jezika, da kuša kavijar. Sve prođe u redu. Dobiju dvostruko više novca od planiranoga.

Fotografije

Hemlock GroveHemlock GroveHemlock GroveHemlock GroveHemlock GroveHemlock GroveHemlock Grove

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Crna svadba (2021)

    image
    Investigating the bloody massacre in the far away village, inspector Petar finds himself at the centre of a conflict with the forces of darkness.
  • Agatha Christie: Zašto ne Evans? (2022)

    image
    A dying man's enigmatic last words send vicar's son, Bobby Jones, and his socialite friend, Lady Frankie Derwent, on a crime-solving adventure.
  • Sanctuary (2019)

    image
    What could be worse than being imprisoned in a locked-down clinic where nothing is what it seems, and nobody believes you are who you say you are? How about...
  • Hanibal (2013)

    image
    Hannibal je baziran na svjetski poznatoj mitologiji i ozloglašenom liku dr. Hannibala Lectera iz horor romana Thomasa Harrisa. Uzbudljiva serija vraća gledatelje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.