SADRžAJ

Prošetati se svjetskim modnim pistama san je mnogih djevojčica . No 29-godišnja Andrea Jelena Barešić ondje je završila potpuno neplanirano. U samo nekoliko godina izgradila je manekensku karijeru vrijednu divljenja. Uspješna Hrvatica s američkom adresom tulumarila je s najpoznatijim svjetskim facama, a spremna je osvojiti i Hollywood.
Prije desetak godina volonteri udruge 'Kolajna ljubavi' u Tanzaniji sagradili su sirotište. Tako su život napuštenoj djeci u srcu Afrike učinili barem malo lagodnijim. No, s godinama, potrebe sirotišta su rasle pa je udruga pokrenula novu akciju - proširenje sirotišta!
Bivši vaterpolist Marino Franičević nakon vaterpolo karijere krenuo je u glazbenu. U IN magazinu doznajte zbog čega je zavolio harmoniku, kako komentira da je najpopularniji harmonikaš na društvenim mrežama i zbog čega mu je drago pjevati na rastavama braka.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.