poster

Igraj za zavičaj

Igraj za zavičaj

zabavni | Srbija

SADRžAJ

U trećoj emisiji TV takmičarskog šou programa "Igraj za zavičaj" dobićemo nove četvrtfinaliste. Za prolazak u naredni krug takmičenja bore se predstavnici Jagodine, Kruševca, Pirota i Zrenjanina.
U revijalnom delu muzički gost je Bilja Krstić, a u igri "Muzičke spajalice" takmičarima pomaže Narodni ansambl Siniše Vićentijevića.
Uz podršku navijača iz gradova, videćemo ko je bio najbrži, ko je imao najbolju taktiku i koncentraciju. Saznaćemo ko će donirati 100.000 u humanitarne svrhe, a ko je dobio mogućnost da prenese svoj novac u naredni krug takmičenja.
Svi takmičari su prošli Mensine i specijalne memorijske testove i na njima pokazali odlične rezultate na osnovu kojih su i odabrani da predstavljaju svoj grad.
Domaćin u studiju je Slobodan Šarenac, a na terenu - u samim gradovima takmičara, kroz igru "Gradovanje radovanje", zadatke za takmičare osmislio je Miki Perić.
Emisija je realizovana uz pomoć Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i gradskih uprava.
Iza ove jedinstvene forme takmičarskog šou programa stoji RTS i izvršna produkcija Fruit Works.

Fotografije

Igraj za zavičaj

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevna soba

    image
    Reč je o emisiji Zabavnog programa, koja će pokušati da savetuje i razonodi gledaoce. Želja je da se u sat i po gledaoci relaksiraju i zabave, kako bi pobegli od...
  • BN Radio

    image
    BN Radio je popularna radio emisija na BN muzičkom kanalu koja donosi najnovije hitove i uzbuđenje iz svijeta muzike.
  • Ja to tako

    image
    Postoji li razlika između vlastite slike u medijima i privatno? Uživaju li slavni više od običnih ljudi i kako? Koje nam praktične savjete za bolji život...
  • Provodadžija

    image
    Voditeljka Anđela Lakićević u ulozi provodadžije pomaže momcima da pronađu srodnu dušu uz smeh i dobru zabavu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.