SADRžAJ

U "Krupnom planu" Velike iluzije je Marija Karan jedna od pet glavnih glumica u kriminastličkoj seriji "Pet" koja se prikazuje na RTS-u.
Rasizam na filmu nekad i sad, priče o ljubavi u vreme ratnih dešavanja, porodične tajne u sprezi sa političkom diktaturom. To čini okosnicu filmova koji su nakon 47. FESTA stigli u domaće bioskope.
Najbolji film 91. dodele Oskara "Zelena knjiga", podseća na činjenicu da vreme provedeno sa ljudima drugačijim od nas, pa čak i u mraku bioskopske sale, može biti ključ u borbi protiv predrasuda.
Za svoje mesto na repertoaru, izborio se film francuskog reditelja Emanuela Finkijea "Sećanje na bol Margaret Dira" zasnovan na autobiografskoj drami koju je renomirana književnica objavila 1985. godine.
O porodičnoj drami "Spokoj" reditelja Pabla Trapera, posvećenoj savremenoj porodici koja je svoj spokoj izgradila na tamnicama argentinske vojne diktature, iz rakursa kritičarke Kristine Đuković.
"Premotavanje" nas vraća 80 godina unazad kada je Viktor Fleming snimio jedan od najomiljenijih i najkontroverznijih holivudskih filmova svih vremena "Prohujalo sa Vihorom".
U "Kontraplanu" sa francuskim glumcem i rediteljem Luijem Garelom čiji se film "Verni čovek" takmičio za "Beogradskog pobednika" na 47. FESTU.
Autor i urednik: Sandra PerovićSaradnici: Selina Lovren Aksentić, Jelena Carević, Zoran JankovićRealizacija: Tijana Todorović, Svetlana Perović, Marko Jeftić.

Fotografije

Velika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzijaVelika iluzija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sa druge strane

    image
    Kako izgleda svakodnevica poznatih? Sa kim se druže, gde piju kafu, vole li da kuvaju, da li vežbaju, imaju li vremena za frizera ili kozmetičara… Otvorili su nam...
  • Info scena

    image
    Emisija na potpuno nov način predstavlja detalje iz života poznatih ličnosti. Ovo je celebrity emisija kojoj će ljudi verovati. Sve poznate ličnosti imaju isti...
  • Nova IN

    image
    Emisija Nova IN svakodnevno u domove gledatelja donosi najnovije vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja te priče o životu poznatih...
  • TV Čorba (2016)

    image
    Glavni sastojci „TV Čorbe“ su ljudi, pojave, situacije, događaji, fenomeni... Voditelj Stefan Buzurović i kreativni tim na čelu sa rediteljem Milanom Konjevićem,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.