SEZONA: 1

EPIZODA: 117

SADRžAJ

Ivana i Božo, unatoč Zorkinom protivljenju, odlučuju organizirati dobrotvorni koncert i odvesti Miju na udbinsku televiziju. Mijo je zbog toga očajan, a Andrija sumnjičav kad vidi kako se Ivana uredila za odlazak na televiziju s Božom. Kada u njenoj sobi pronađe knjige sumnjivog sadržaja, Andrija zamrači.
Sandra dolazi u Lokvicu kako bi dogovorila detalje u vezi svog nastupa na Mijinoj dobrotvornoj zabavi. Ante iskoristi priliku pa slaže kako je on zapravo taj kome treba operacija. Sandra se sažali i spava s njim.
Alma, iznenađena činjenicom da je Sandra Krešina bivša, ispituje Krešu o ljubavnoj prošlosti. Tako saznaju da je Krešo spavao s 33 žene, a Alma sa svega dva muškarca.
Tomo priredi rođendansku zabavu za Dudu. Duda tamo upoznaje Petru koja ga, zbog neprilične izjave, „počasti udarcem u međunožje. Marko staje u Petrinu obranu, a ljutiti Duda zaprijeti kako će ugasiti čitavu postaju.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.