poster

Ovo je Srbija

Ovo je Srbija (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Obeležavanje Svetskog dana prava potrošača prilika je da se skrene pažnja na značaj načina ostvarivanja njihovih prava. Ove godine posvećen je borbi za zdravu i bezbednu hranu, a naš sagovornik je Denis Perinčić iz Republičke unije potrošača.
Građani Paraćina su početkom decembra podneli peticiju Vladi kojom traže obustavu izgradnje minihidroelektrane na rečici Grzi. Predstavnici opštine preneli su investitoru iz Topole zabrinutost građana da bi izgradnja MHE mogla uništiti živi svet u reci i narušiti životnu sredinu. Izveštava Radovan Jovanović.
Prošlo je godinu i po dana od početka radova na sanaciji i uređenju korita Kolubare kroz Valjevo. Da li će radovi biti završeni do kraja aprila, kao što je predviđeno, proverava Mihailo Jevtić.
Ovo je period kada voćari prskaju biljke kako bi ih zaštitili od štetočina i bolesti, ali mnogi to ne čine u pravo vreme. Koliko je prskanje voćaka štetno za pčele i šta se sada radi u pčelinjacima pitali smo pčelare u Vranjskoj Banji.
Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta
Pratite nas na Jutjub kanalu i Fejsbuku
Urednica emisije: Dragana Živojnović
Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva: Gordana Jakovljević

Fotografije

Ovo je SrbijaOvo je Srbija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik N1

    image
    Središnja informativna emisija s aktualnim vijestima iz zemlje, regije i svijeta. Budite prvi, najbolje informirani, uz Dnevnik N1.
  • Srpski ekran

    image
    Emisija o srpskoj nacionalnoj manjini u Mađarskoj.
  • DW Euromaxx

    image
    Euromaxx je europski lifestyle magazin koji nam donosi zanimljivosti iz europskih gradova, priče o načinu života ljudi i upoznaje nas s njihovim kulturama.
  • Servicezeit

    image
    Wirklich preiswert? Wirklich praktisch? Wirklich lecker? Die Servicezeit macht Ihren Alltag leichter! Mit unseren Tipps sind Sie in allen Lebenslagen gut beraten!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.