SADRŽAJ

U novoj epizodi serijala Zlatna ideja upoznajemo vas sa ženama preduzetnicama. Statistika pokazuje da 34% svih preduzetnika čine žene, a naše sagovornice su dame koje su se borile za kvalitet i inovativnost svojih proizvoda, od proizvodnje krofni do uniformi, uređenja enterijera, marketinga i organizacije venčanja.
Milica Jeremić iz Beograda je odlučila da pokrene sopstveno poslovanje kako bi kreirala sopstvni eko-sistem i oazu u kojoj vladaju pravila zadovoljnog radnika i kupca. Prvi savetnik bila je njena tetka pri otvaranju radnje za proizvodnju zavesa po meri.
Nakon završetka akademije primenjenih umetnosti, Aleksandra nije dugo čekala već je spojila ljubav prema dizajnu i tekstilu sa krojačkim zanatom svoje majke. Njena kompanija "Nag" je dobar primer prakse koji je nastao uz podršku Razvojne agencije Srbije.
Često se kaže "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari". Upravo tako, na maštovit način nastao je i BeutyBar - proizvodnja kozmetike, Aleksadnre Đurašić Todorović.
Upoznali smo i tim sestara koji je razvijao svoje ideje sa dosta pripreme, što se pokazalo da je više od pola posla u njihovom slučaju.
Ana T. Dimitrijević pokazala nam je da je za nju preduzetništvo način života. Da bi uspeli na tom putu, mora postojati čvrsta odluka i želja da se istraje. Sajamsko predstavljanje kompanija i njihov nastup ubrzo joj je postao prioritet, kao i prezentacija klijenata na internetu.
Milica Mijailović se nakon školovanja opredelila za organizaciju jednog od najlepših dana u životu svojih klijenata, organizaciju venčanja. Edukacija i nastajanje kreativnih rešenja i u pripremi ovih posebnih događaja bili su logičan sled nakon dugogodišnjeg iskustva.
Urednica serijala: Tamara Jakovljević

Fotografije

Zlatna ideja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Grad mrtvaca (2018)

  ponedjeljak
  image
  Vladin pokus je vani, pušten je mutirani genetski virus koji povećava i poboljšava ljudske sposobnosti. Čovječanstvo je postalo jače, brže, smrtonosnije. Kao novi...
 • Džungla (2017)

  ponedjeljak
  image
  Izraelski putnik Yossi Ghinsberg susreće se s Australskim geologom u Boliviji. Zaveden njegovim pričama i izgubljenim plemenima i uzbudljivim pustolovinama odluči...
 • Ponoćna utrka (1988)

  ponedjeljak
  image
  Komični krimić potjere. Jack Walsh (R. De Niro) je moderni lovac na ucjene. On hvata ljude koji bježe pred zakonom ili za čiju je glavu raspisana nagrada. Njegov...
 • Doberman (1997)

  ponedjeljak
  image
  Karizmatični kriminalac Dobermann vođa je bande pljačkaša. Poslije brutalne pljačke banke za njima krene u lov pariška policija. Lov predvodi sadistički policajac...
TOP LISTE

Prijavi se