SADRŽAJ

U novoj epizodi serijala Zlatna ideja upoznajemo vas sa ženama preduzetnicama. Statistika pokazuje da 34% svih preduzetnika čine žene, a naše sagovornice su dame koje su se borile za kvalitet i inovativnost svojih proizvoda, od proizvodnje krofni do uniformi, uređenja enterijera, marketinga i organizacije venčanja.
Milica Jeremić iz Beograda je odlučila da pokrene sopstveno poslovanje kako bi kreirala sopstvni eko-sistem i oazu u kojoj vladaju pravila zadovoljnog radnika i kupca. Prvi savetnik bila je njena tetka pri otvaranju radnje za proizvodnju zavesa po meri.
Nakon završetka akademije primenjenih umetnosti, Aleksandra nije dugo čekala već je spojila ljubav prema dizajnu i tekstilu sa krojačkim zanatom svoje majke. Njena kompanija "Nag" je dobar primer prakse koji je nastao uz podršku Razvojne agencije Srbije.
Često se kaže "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari". Upravo tako, na maštovit način nastao je i BeutyBar - proizvodnja kozmetike, Aleksadnre Đurašić Todorović.
Upoznali smo i tim sestara koji je razvijao svoje ideje sa dosta pripreme, što se pokazalo da je više od pola posla u njihovom slučaju.
Ana T. Dimitrijević pokazala nam je da je za nju preduzetništvo način života. Da bi uspeli na tom putu, mora postojati čvrsta odluka i želja da se istraje. Sajamsko predstavljanje kompanija i njihov nastup ubrzo joj je postao prioritet, kao i prezentacija klijenata na internetu.
Milica Mijailović se nakon školovanja opredelila za organizaciju jednog od najlepših dana u životu svojih klijenata, organizaciju venčanja. Edukacija i nastajanje kreativnih rešenja i u pripremi ovih posebnih događaja bili su logičan sled nakon dugogodišnjeg iskustva.
Urednica serijala: Tamara Jakovljević

Fotografije

Zlatna ideja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Pljačka stoljeća (2000)

  Danas
  image
  Rudy i njegov cimer iz ćelije Nick uskoro izlaze iz zatvora. Nakon što Nick pogine u zatvorskom neredu, Rudy izlazi na slobodu, a pred zatvorom ga dočeka Ashley,...
 • Posljednji lovac na vještice (2015)

  Danas
  image
  Stoljećima su se cijele vojske lovaca na vještice borile protiv ovih strašnih neprijatelja širom svijeta, a među njima je bio i Kaulder, hrabri ratnik koji je...
 • Transporter 2 (2005)

  Danas
  image
  Frank Martin (J. Statham) najbolji je u poslu. Bivši operativac specijalnih snaga sada samoga sebe iznajmljuje kao plaćenog trasportera koji prevozi razna...
 • 12 hrabrih (2018)

  Danas
  image
  Radi se o istinitoj priči o timu CIA operativaca i pripadnika specijalnih postrojbi američke vojske koji su se sukobili s Talibanima u Afganistanu. Uspjeli su...
TOP LISTE

Prijavi se