SADRŽAJ

U novoj epizodi serijala Zlatna ideja upoznajemo vas sa ženama preduzetnicama. Statistika pokazuje da 34% svih preduzetnika čine žene, a naše sagovornice su dame koje su se borile za kvalitet i inovativnost svojih proizvoda, od proizvodnje krofni do uniformi, uređenja enterijera, marketinga i organizacije venčanja.
Milica Jeremić iz Beograda je odlučila da pokrene sopstveno poslovanje kako bi kreirala sopstvni eko-sistem i oazu u kojoj vladaju pravila zadovoljnog radnika i kupca. Prvi savetnik bila je njena tetka pri otvaranju radnje za proizvodnju zavesa po meri.
Nakon završetka akademije primenjenih umetnosti, Aleksandra nije dugo čekala već je spojila ljubav prema dizajnu i tekstilu sa krojačkim zanatom svoje majke. Njena kompanija "Nag" je dobar primer prakse koji je nastao uz podršku Razvojne agencije Srbije.
Često se kaže "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari". Upravo tako, na maštovit način nastao je i BeutyBar - proizvodnja kozmetike, Aleksadnre Đurašić Todorović.
Upoznali smo i tim sestara koji je razvijao svoje ideje sa dosta pripreme, što se pokazalo da je više od pola posla u njihovom slučaju.
Ana T. Dimitrijević pokazala nam je da je za nju preduzetništvo način života. Da bi uspeli na tom putu, mora postojati čvrsta odluka i želja da se istraje. Sajamsko predstavljanje kompanija i njihov nastup ubrzo joj je postao prioritet, kao i prezentacija klijenata na internetu.
Milica Mijailović se nakon školovanja opredelila za organizaciju jednog od najlepših dana u životu svojih klijenata, organizaciju venčanja. Edukacija i nastajanje kreativnih rešenja i u pripremi ovih posebnih događaja bili su logičan sled nakon dugogodišnjeg iskustva.
Urednica serijala: Tamara Jakovljević

Fotografije

Zlatna ideja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Vraćanje duga 2 (2007)

  subota
  image
  Policajci i partneri Max Tavares (Titoff) i Carlos Gomez (Stomy Bugsy) dva su različita svijeta. Dok je Max šminker i ženskaroš koji misli da je svaka brza...
 • Čovjek-pauk 2 (2004)

  subota
  image
  Nakon dvije godine Peter Parker se nalazi pred novim izazovima mireći u sebi svoj 'dar i prokletstvo'. Kao student na koledžu, mučen svojom tajnom, otkriva da su...
 • Posljednja vožnja (2004)

  subota
  image
  Godine 1970. pljačkaš Ronnie Purnell pokušava se sa smrtno ranjenom suprugom domoći meksičke granice u svom Pontiacu GTO. Međutim, policija predvođena šerifom...
 • Na rubu budućnosti (2014)

  subota
  image
  Dosad neporažena izvanzemaljska rasa pokrene neumoljiv napad na Zemlju. Poginuvši za nekoliko minuta, bojnik Cage neobjašnjivo se nađe u vremenskoj petlji u kojoj...
TOP LISTE

Prijavi se