Dober dan, Koroška


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img

SADRžAJ

Krščanska kulturna zveza je vabila v celovški dom glasbe na osrednji koncert »Koroška poje« . Tokrat pod geslom „… zopet bodo slavčki peli in ne bo veselja kraj. Oblikovale so ga manjše vokalne skupine iz vseh predelov južne Ko¬roške. Po eni strani je koncert odsev pisane pevske dejavnosti manjših pevskih zasedb, po drugi strani so se spomnili 120 letnice rojstva in 40 letnice smrti skladatelja Pavleta Kernjaka.
Razstava v Pavlovi hiši v Potrni združuje 26 del od skupno 19 umetnikov in umetnic, ki so nastala na Sinjem vrhu blizu Ajdovščine na 26. mednarodnem simpoziju Slovenija odprta za umetnost 2018 na temo „Pogled od zgoraj.
Odbojkarji SK Posojilnica Aich/Dob, branilci naslova, drugič zapovrstjo gostijo Final Four, turnir najboljših štirih moštev Srednjeevropske lige MEVZA. Nasprotnik v polfinalu je Waldviertel, ostala dva udeleženca pa sta ACH Ljubljana in Calcit Kamnik.
http://slovenci.orf.at

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.