Ocjena: 8.3/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SEZONA: 4

EPIZODA: 1 - Chucky Rhoades's Greatest Game

SADRžAJ

Paul Giamatti (nominiran za Oscara i dobitnik nagrade Zlatni globus) i Damian Lewis (dobitnik nagrada Emmy i Zlatni globus) zvijezde su serije Milijarde.
Kad svi žele osvetu, nitko nije siguran. Pogotovo u četvrtoj sezoni, kad se bivši neprijatelji Bobby Axelrod (D. Lewis) i Chuck Rhoades (P. Giamatti) te Wendy Rhoades (M.), koja je obojici savjetnica, udružuju i učinkovito surađuju na uništenju svojih suparnika, među kojima su Grigor Andolov (J. Malkovich), Taylor Mason (A. K. Dillon), Bryan Connerty (T. L. Moore) i Waylon Jeffcoat Jock (C. Brown). Ambicija i izdaja dugo su već okosnica serije i ove sezone svi likovi doznaju koliko je točno visoka cijena zadovoljavanja tih potreba.
U seriji glume i David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin, Jeffrey DeMunn
i Malin Akerman te nove gostujuće uloge Samantha Mathis, Kevin Pollak, Jade Eshete i Nina Arianda. Autori i izvršni producenti serije su Brian Koppelman i David Levien, a autor je i Andrew Ross Sorkin.
Na početku četvrte sezone Axe se priprema za uništenje neprijatelja, a to je Taylor. Chuck više nije savezni tužilac i želi vratiti staru moć. Taylor se maksimalno trudi voditi novu tvrtku.

Fotografije

MilijardeMilijardeMilijardeMilijardeMilijardeMilijardeMilijarde

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.