SADRŽAJ

Sedma sezona serijala "S Tamarom u akciji" počinje nesvakidašnjom pričom porodice Mirković, iz Raške.
Supružnici Goran i Suzana su pravi primeri kako dobri, vredni ljudi puni ljubavi mogu da budu srećni i da imaju izuzetno lepo vaspitanu i zahvalnu decu, bez obzira na nedaće koje su ih zadesile.
Goran je stolar, treća generacija, i od svog vrednog rada, uštedeo je da kupi plac u prigradskom naselju Raške, Nastasičkom polju. Tamo je napravio privremenu kućicu i sav novac uložio u radionicu i mašine od kojih je mislio da zaradi novac kako bi sagradio pravu porodičnu kuću.
Pre deset godina, desila im se velika nesreća - izgorela im je i radionica i privremeni objekat. Zato je porodica neko vreme morala da živi podstanarskim životom u Raškoj. Goran je mukotrpno radio par godina i uspeo je da ponovo, na istom placu sagradi radionicu i privremeni objekat za život petočlane porodice. Za stolarske alate i mašine se snalazi - sam ih pravi jer nema dovoljno novca, pa radi i kao tesar i kao stolar.
Porodica Mirković živi u 25 kvadrata, u kojima su smeštena mala kuhinja i dve sobice za spavanje.
Najstariji sin Lazar (16), pohađa poljoprivrednu školu u Lešku na severu Kosova, sa velikim uspehom na porodičnom imanju gaji pedigriranu živinu i fazane koje prodaje u Novom Pazaru. Srednji sin Nemanja (14) je smislio je svoj "origami" i pravi neobične predmete od papira koje prodaje putem Interneta. Najmlađi sin Luka (10) je pravi sportista, trenira fudbal, voli štule koje mu je napravio otac - ume da igra fudbal i na štulama! Majka Suzana plete čarape, kape, šalove i to prodaje.
Akcija posvećena unapređenju porodičnog doma porodice Mirković, koju ćete gledati u prvoj epizodi sedme TV sezone serijala "S Tamarom u akciji", najveći je građevinski poduhvat sa kojim su se do sada susreli autorka Tamara Grujić i njena ekipa majstora.
Najpre je trebalo proširiti/udvostručiti kvadraturu životnog prostora, koji je trebalo da se nadoveže na postojeću radionicu, zidanu od čvrstog materijala.
Tamari su u ovom poduhvatu pomogli opština Raška i građevinska firma "In fashion". Napravljeni su novi temelji, objekat je ozidan i celokupna kvadratura nove kuće i radionice stavljena pod veliki zajednički krov.
Majstorima su sve vreme pomagali otac porodice, Goran i njegovi sinovi. Uvedena je voda, napravljena kanalizacija i urađena fasada (ti radovi su trajali punih pet nedelja). Onda su "na scenu" stupili Tamarini majstori koji su za pet dana kompletno uredili enterijer, s obzirom da su u unutrašnjosti kuće bili samo ozidani, "goli" zidovi...

Fotografije

S Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akcijiS Tamarom u akciji

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Flash (2014)

  danas
  image
  Barry Allen je forenzičar čiji život se promijeni nakon eksplozije ubrzivača čestica nakon koje dobije superbrzinu i postaje najbrži čovjek na svijetu - Flash....
 • Spasilačka služba (1989)

  danas
  image
  Serija koja je lansirala u zvjezdano nebo ljepotice poput Pamele Anderson, Yasmine Bleeth, Carmen Electre, Traci Bingham, Angelice Bridges i Brooke Burns ovo...
 • Kej-Si na tajnom zadatku (2015)

  danas
  image
  An outspoken and confident technology wiz and skilled black belt discovers that both her parents are spies and expect her to follow in their footsteps.
 • Legende sutrašnjice (2016)

  danas
  image
  Gospodar vremena Rip Hunter kreće iz 2166. godine s namjerom osvećivanja ubijene žene i djeteta te spašavanja svijeta od ruke okrutnog Vandala Savagea. Vraća se u...
TOP LISTE

Prijavi se