poster

Ta divna splitska noć

Ta divna splitska noć (2004)


Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 8.9/10
(14 glasova)

SADRžAJ

TA DIVNA SPLITSKA NOĆ prikazuje tri ljubavne priče koje se raspleću i završavaju događajima koji znatno i trajno mijenjaju živote likova u getu hrvatskoga grada Splita tijekom posljednja dva sata Stare godine.
U mračnim i napuštenim ulicama geta hrvatskoga grada Splita tijekom posljednja dva sata Stare godine tri se odvojene ljubavne priče - koje nisu izravno povezane s proslavom - međusobno isprepleću. Tri para nađu se pokraj glavnog rimskog trga: sitni diler Nike i udovica Marija sa svojim sinom, Maja, mlada ovisnica u krizi, i depresivni američki mornar Franky te par naivnih tinejdžera, Luka i Anđela. Oni svi bezuspješno pokušavaju pobjeći iz svojih individualnih ekstremnih situacija, a na kraju im se životi trajno i nepovratno promijene. Dok gledamo kako im se priče razvijaju, veliki koncert koji izvode živahni pjevači kreće pred emocionalnom publikom koja se okupila kako bi dočekala novu godinu uz tradicionalni vatromet u ponoć.

Fotografije

Ta divna splitska noćTa divna splitska noćTa divna splitska noć

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.