poster

Povrh jezera

Top of the Lake (2013)

drama, triler, kriminalistički, misterija | Ujedinjeno Kraljevstvo, Australija, Novi Zeland, SAD
Redatelj: Ariel Kleiman

Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Robin očajnički traži Mary, a potraga je odvede u obližnji park, gdje nalazi mrtvog Bootieja, dečka madam Dang (Ling Cooper Tang). Na računalu u bordelu policajci otkrivaju prijenos uživo iz nepoznatoga stana, u kojemu je Mirandina zamjenska majka Mahlee. No prije nego što uspiju vidjeti išta konkretno, prestrašene djevojke isključe kameru. Nakon toga policajci kreću u potjeru za napadačem, zatvaraju plažu Bondi, a u akciji im se pridružuju Robin i Miranda. Naposljetku nalaze Bretta, koji zapuca na Mirandu, nakon čega nastaje sveopći metež. Iako se čini da je sve izgubljeno, Robin čvrsto odluči da će razotkriti Pussov plan i stati mu na kraj prije nego što zauvijek izgubi kćer.

Fotografije

Povrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezeraPovrh jezera

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.