SADRžAJ

THE CHANGES je blues bend iz Velike Gorice koji djeluje vrlo kratko vrijeme i obrađuje blues standarde. U kategoriji grupa pobijedili su na 3rd Croatian Blues Challengeu. Na koncertu u studiju Bajsić svirali su nekoliko antologijskih blues songova kao što su: Sweet Home Chicago, Ain't No Sunshine, Hound Dog itd.
DAMIR BRANILOVICCH ACOUSTIC BALLS (Varaždin)
Duo je nastao u namjeri da svira autorski i poneki cover blues/rock, uz osobno viđenje i pristup glazbi. Ovdje se radi o spoju kantautorskog (D. Branilovicch) i aranžmanskog rada (Z. Tomasevich), objedinjenog u glazbenu cjelinu. Odlučili su taj posao raditi u akustičnoj verziji, što prirodnije. Snažan lead vokal, suptilan back vokal, dvije akustične gitare i povremena upotreba usne harmonike - to je "Damir Branilovicch Acoustic Balls" - jednostavan i iskren blues/rock duet.
44 BLUES (Zagreb)
Grupa "44 Blues" osnovana je 2008. sa željom da u žešćem stilu sviraju blues pjesme izvornih Delta blues autora, poput Roberta Johnsona, Muddy Watersa, B. B. Kinga, Elmore Jamesa... kao i mlađih blues izvođača. To rade u svom prepoznatljivom stilu s naglašenim gitarskim rifom i snažnim vokalom. U 44 Bluesu postoji jaka i harmonična veza između iskustva i mladenačke gladi za glazbom općenito.

Fotografije

3rd Croatian Blues Challenge - Studio "Bajsić

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.