SEZONA: 1

EPIZODA: 107

SADRžAJ

Felipe je autoritaran prema ostalim kuharima. Luigi i Antonio su time nezadovoljni. Erika ne uspijeva doznati od Claudija što se događa u restoranu. Teo odluči izmisliti vijest o skandalu u restoranu. Cora se pojavi u "Imperiju". Danielle se nagodi s Maurilijom. Claudio ispituje Enrica o njegovoj nazočnosti tijekom sanitarne inspekcije. Jose Alfredo prizna Cori da nije proveo noć s njom i da je ona i dalje djevica. Cora se naljuti. Claudio želi da mu Enrico prizna tko mu je pomogao napraviti sabotažu u restoranu. Jose Alfredo daje po komad dijamanta svakomu svom djetetu. Danielle snima izjavu o obitelji Josea Pedra na Mauriliovo računalo. Jurema traži Coru da je pita zna li što o Jairu.

Fotografije

ImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperij

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.