SEZONA: 1

EPIZODA: 106

SADRžAJ

Nakon sprovoda Mira pokušava utješiti Zorku, koja je krajnje potištena, a Ivana se brine za Božu, koji je natukao rebra.
Mate se spema za Vinkinu godišnjicu mature, a Alma i Tadija ga uče plesati. Kada dozna da Krešo cijeli dan pokušava dići kredit i pokrenuti posao, Mate odluči staviti hipoteku na kuću i pomoći sinu.
Nediljko i Andrija nikako se ne mogu domoći svojih vijenaca s tartufima. Na kraju Zorka otkrije da švercaju i zapita se kako je policija znala za robu? Zorka sumnja na Miju i šalje Andriju i Nediljka da pronađu dokaze za to. Dok Andrija kreće u Mijinu kuću, Nediljko u lokalu mora zadržati Gordanu. To radi tako da Gordana pomisli da joj se Nediljko udvara.
Mijo je prisiljen priznati Anti i Gordani da druka za policiju. Kada otkriju „rupu u zakonu o doušnicima, Mijo pokušava dokazati da je bolestan.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.