poster

Zavolite svoj dom i vrt uz Alana Titchmarsha

Love Your Home and Garden with Alan Titchmarsh (2018)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Prvi put Alan Titchmarsh neće preurediti samo nečiji vrt nego i kuću. Otputovat će u Banbury te iznenaditi dvanaestogodišnju Claudiju i devetogodišnju Leoni koje se brinu za svoju majku Donnu. Ta bivša prosvjetna radnica 2013. godine pretrpjela je srčani udar nakon kojeg je izgubila 70% vida. Prije dvije godine morala se liječiti od raka dojke. Sve je to veoma utjecalo na život cijele obitelji, ali djevojčice su nesebično uskočile da pomognu. Suprug Lee radi puno radno vrijeme, a dok njega nema kćeri paze da mama bude dobro i da slučajno ne padne.

Fotografije

Zavolite svoj dom i vrt uz Alana TitchmarshaZavolite svoj dom i vrt uz Alana TitchmarshaZavolite svoj dom i vrt uz Alana TitchmarshaZavolite svoj dom i vrt uz Alana TitchmarshaZavolite svoj dom i vrt uz Alana TitchmarshaZavolite svoj dom i vrt uz Alana TitchmarshaZavolite svoj dom i vrt uz Alana TitchmarshaZavolite svoj dom i vrt uz Alana TitchmarshaZavolite svoj dom i vrt uz Alana TitchmarshaZavolite svoj dom i vrt uz Alana TitchmarshaZavolite svoj dom i vrt uz Alana Titchmarsha

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Brzina ubija (2012)

    image
    Watch natural instinct in action, and see a myriad of animals kill and be killed
  • Zlatne ruke

    image
    Stara izreka kaže "što mu oči vide, to ruke naprave". Veštine koje ćete imati priliku da vidite u serijalu "Zlatne Ruke" na najbolji način opisuju mentalitet i...
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.