poster

turizam.hrt

turizam.hrt (2017)

zabavni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

40 je godina od upisa Dioklecijanove palače na UNESCO-v popis zaštićenih svjetskih spomenika, o njezinoj povijesti i stanju govorimo u večerašnjoj emisiji. Budući da je samo prošle godine u Hrvatskoj boravilo 3 milijuna Nijemaca, posjetili smo minhenski sajam i raspitali se o najavama za ovu sezonu. Jesu li uistinu lošije nego lani?! Obišli smo i pomalo zaboravljene utvrde grada Paga i turistima nepoznato i neistraženo Vrelo Une u Zadarskoj županiji.

Urednik: Ivica Đuzel

Fotografije

turizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrtturizam.hrt

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • BN Koktel

    image
    Bojan Belić će i u novoj sezoni emisije "BN koktel" ugostiti sjajne goste sa estrade.
  • Osvežilna fronta

    image
    Mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja na sploh.
  • Ja to tako

    image
    Postoji li razlika između vlastite slike u medijima i privatno? Uživaju li slavni više od običnih ljudi i kako? Koje nam praktične savjete za bolji život...
  • Whatzuuuuup

    image
    Gradska događanja, koncerti, premijere, promocije. Novi filmovi, knjige, albumi i nova omiljena mjesta i ljudi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.