SADRžAJ

Provjereno donosi detalje premlaćivanja djevojčice koje je zgrozilo cijelu zemlju! Kako i zašto je bivši policajac specijalac, osuđivani obiteljski nasilnik uopće bio s djecom te zašto policija nije reagirala prije nego se dogodilo ono na što je majka ukazivala?
Kada neće država - vatrogasci će! Dvanaest godina država mu ne želi isplatiti odštetu, a onda kada je presuda napokon donesena, država se žali. Vatrogascima DVD-a Tisno je prekipjelo i kažu: kada državu nije sram, nas jest. Prodaju atraktivno zemljište, zgradu i četiri vatrogasna vozila kako bi oni isplatili Franu Lučića, jedinog od 13 vatrogasca koji je u kolovozu 2007. preživio tragediju na Kornatima.
Provjereno ekskluzivno objavljuje dokument koji dokazuje kako je brat Milijana Brkića, Jozo Brkić, ilegalno ušao u atraktivan lokal u centru grada!
Upoznat ćete obitelj koja čini plemenito djelo: udomljuje odrasle s intelektualnim poteškoćama! Ali i vidjeti iznenađenje koje smo im pripremili, zbog kojih suze radosnice nisu prestale teći.

Fotografije

ProvjerenoProvjerenoProvjereno

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.