poster

UFC Fight Night, Prag

UFC

MMA, sportski | SAD

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

UFC Fight Night po prvi put dolazi u Češku, a spektakularna priredba iz praške O2 Arene na rasporedu je u subotu, 23. veljače. Velike okršaje uživo će prenositi portal GOL.hr s početkom od 20:00, a snimka će istoga dana s početkom od 23:25 biti prikazana i u programu Nove TV. Cijelo će vrijeme prijenosa uz gledatelje biti komentatori Stipe Sladoljev i Igor Pokrajac.
Glavni program ovaj će put predvoditi borba poluteškaša, Jana Blachowicza i Thiaga Santosa. Nakon lošijeg starta svoje UFC karijere, 35-godišnji Blachowicz trenutno je unutar niza od četiri pobjede i nalazi se na četvrtom mjestu službene ljestvice. U svojoj je karijeri zabilježio 23 pobjede i sedam poraza, a u posljednjoj borbi submisijom je svladao Ukrajinca Nikitu Krylova. Prije tri godine ovaj je Poljak u zagrebačkoj Areni porazio Igora Pokrajca. S druge strane, Santos je najaktivniji UFC-ov borac u posljednje tri godine, a u to vrijeme odradio je 11 borbi. U karijeri je zabilježio 20 pobjeda i šest poraza, trenutno je u nizu od tri pobjede, a u svojoj posljednjoj borbi u siječnju nokautom je svladao Jimija Manuwu te se tako našao na sedmom mjestu ljestvice kategorije do 93 kilograma.
U sunaslovnoj borbi susrest će se Nizozemac Stefan Struve i Brazilac Marcos Rogerio de Lima. Struve je trenutno na nizu od tri poraza, a svoju je zadnju pobjedu zabilježio u listopadu 2016., dok se de Lima u studenom prošle godine uspješno vratio nakon suspenzije i svladao Adama Wieczoerka. U svojim su nastupima ovi borci zabilježili pobjede protiv dva Hrvata, Struve je 2012. svladao Stipu Miočića, a de Lima je 2014. porazio Igora Pokrajca. Spektakularna priredba iz Praga na rasporedu je u subotu uživo na GOL.hr-u i u snimci na Novoj TV.

Fotografije

UFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, PragUFC Fight Night, Prag

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.