poster

IN magazin

IN magazin (2009)

talk-show | Hrvatska

SADRžAJ

Iako ima tek sedamnaest godina, Božidar Balić iz Dugopolja mladić je koji ruši predrasude. On je uspješan nogometaš lokalnog drugoligaša NK Dugopolje, ali i talentirani modni dizajner. Kako Božidar uspijeva uskladiti modne i nogometne obveze, pogledajte u priči IN Magazina.
Kreacije inozemnih zvijezda na crvenim tepisima redovno su na meti kritike. No zaboravljamo da su vjerojatno skuplje od odjeće plaćeni estetski zahvati kojima su se podvrgnule uoči dodjele. Koje zvijezde su pri tome pogodile mjeru, a koje su pretjerale, doznajte u komentarima stručnjaka.
U rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema falafel.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Doktor Nandi (2018)

    image
    Dr. Nandi's approach to discussing health care, fitness, nutrition, and lifestyle not only incorporates compassion but also a sense of community, purpose and most...
  • Preživeli

    image
    Milan Kalinić sa poznatima razgovara o najtežim trenucima u njihovim životima. Do srži iskreno, bez patetike, motivišuće, jer su sve nedaće – preživeli.
  • Belve

    image
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.