SEZONA: 1

EPIZODA: 96

SADRžAJ

Dok Zorka kreće u šverc s ekipom, Marko organizira pravu akciju u koju je uključen i dron i pas tragač. Kada Zorka i cure zaključe da policija više nije u selu, uhvati ih panika pa zovu Andriju i obustavljaju šverc. Momci se razdvajaju, Miju goni pas, a naposljetku ga uhvati Mate.
Nakon neuspješnog pokušaja snimanja Anđelkine izjave o Boži, Luka ostavi upaljenu kameru na stoliću. Nešto kasnije, Nediljko i Anđelka vode ljubav…
Boži dolazi biskup za finalno potpisivanje premještaja u Afriku. Na Ivanin poziv, u Župni dvor dolazi Luka sa snimljenim nemontiranim materijalom. Kada biskup vidi snimku seksa Penava, od šoka se sruši.
Petra i Mirela slučajno preko interneta ponovo ugovore spoj Vinki i Tadiji. Zbog propalog spoja, Vinka odustaje od kupnje pećnice Petri, a Zorka zaključi da Petra nije u stanju ništa napraviti bez babe.
Krešo i Alma dogovaraju dejt, ali Almu opere hladan tuš: Petra je došla kod Kreše na utješni razgovor, što Alma krivo shvati. Povrijeđena Alma napadne Petru i Krešu da nastavljaju sa švercom.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.