SADRžAJ

Marijan se, još kao dijete, s majkom preselio s Dugog otoka u Teksas. Uz djeda i oca, u Americi je zaradio bogatstvo na ulovu škampa. Mogao je izabrati život u bilo kojem dijelu svijeta. No svoje bogatstvo i iskustvo donio je u Hrvatsku, na Brač.
Fabijana Stančić iz Sumartina s Brača ljubav je odvela k Michelle u Australiju. Zasnovali su obitelj, imali dobro plaćene poslove... No čežnja za domovinom vratila ih je na otok.

Fotografije

Hrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i StančićHrvatska moj izbor: Dužić i Stančić

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • China Uncovered

    image
  • Plati ili vrati (2014)

    image
    Britanska dokumentarna serija koja prati rad sudskih službenika koji proučavaju spise Visokog suda diljem Engleske i Walesa u ime klijenata koji nisu uspjeli...
  • Mit dem Zug... (2006)

    image
    A wonderful trip through Iran on the trans Iranian railway.
  • Echtes Leben (1967)

    image
    Reportagen zu Themen des gesellschaftlichen und religiösen Lebens, seit 1984 auch in der ARD.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.