SEZONA: 1

EPIZODA: 92

SADRžAJ

Antoninho obavijesti Vicentea o mogućem Enricovom posjetu. Jairo dolazi pomoći Cori s Fernandovim tijelom. Maria Marta kaže Joseu Alfredu da se ne mogu rastati. Jose Alfredo se uznemiri. Cora prisili Jaira da odnese Fernanda daleko od kuće. Teo ne vjeruje Mauriliju. Amanda zove Claudija da razgovaraju o Leonardu. Jairo gurne Fernandov auto u provaliju. Jose Alfredo i Maria Marta dogovore suradnju. Nana i Antoninho se zanimaju jedno za drugo. Xana je ljubomorna na Antoninha. Maurilio predaje Teu dokumente koji potvrđuju njegovu priču. Tuane, Elivaldo i Cristina iznenade Jaira dok on prijeti Cori. Cora uspije prevariti nećake i osloboditi se Jaira. Enrico dolazi u Vicenteov restoran.

Fotografije

ImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperijImperij

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.