poster

(Re)kreativac: Hokej

(Re)kreativac (2016)

Redatelj: Ivana Radovčić

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Gimnastika je od vježbi za grčku vojsku prevalila dug put do današnjeg natjecateljskog sporta.
Istina, i danas se vježba penjanje i silazak s konja, samo ovaj novi ima hvataljke. Sve ostale sprave: preča, ruče, karike ili greda za gimnastičarke, novijeg su datuma. I ritmička gimnastika rezervirana je (još uvijek) samo za dame. Ali trampolin, koji je olimpijski sport od 2000., vježbaju svi!
Pogledajte što je (još) o gimnastici naučio i kako se s trenerom, apsolutnim vladarom preče, vlasnikom brojnih prestižnih sportskih titula i (najsjajnijih!) medalja, ukratko - vrhunskim sportašem Marijom Možnikom - snašao naš entuzijastični vježbač Ivan!

Producent: Lukša Marotti
Voditelj: Ivan Planinić
Urednik: Silva Skender
Snimatelj: Natan Đuran

Fotografije

(Re)kreativac: Hokej(Re)kreativac: Hokej(Re)kreativac: Hokej(Re)kreativac: Hokej(Re)kreativac: Hokej(Re)kreativac: Hokej(Re)kreativac: Hokej(Re)kreativac: Hokej(Re)kreativac: Hokej

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Poreznik Gavro

    image
  • Kitesurf Odyssey

    image
    The Azores KiteSurf Odyssey is the biggest and ultimate journey of Francisco Lufinha, a 34 year-old Portuguese entrepreneur and a nautical sports addicted. The...
  • Sportsko srce

    image
  • Najveće nogometne momčadi

    image
    Dokumentarni serijal koji se osvrće na neke od najvećih nogometnih momčadi i osobe koje su bile dio toga.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.