SEZONA: 1

EPIZODA: 93

SADRžAJ

Nediljko, Andrija i Mijo shvate da nemaju druge nego zamoliti Zorku da se vrate švercu. Mira je ljuta i razočarana, kao i Petra, koja se osjeća izdano. No, uporna Zorka nastavlja posao.
Marko pokreće akciju hapšenja Zorke. Na sastanku u policiji, Alma shvaća da je Krešo švercer. Krešo se želi naći s njom, ali ona ga odbija, uvrijeđena i ljuta na njega, ali i na Tadiju.
Tjedan dana kasnije, u policijsku je postaju stigla nova oprema. Demonstracija opreme završi loše po Marka, jer ga Tomo slučajno onesposobi šokerom.
Zorka planira novi šverc. Ovoga puta u pitanju su čvarci. Petra ih obavijesti da je u policiju stigla nova oprema, a Lidija odlazi u izvidnicu.
Ante je u depresiji, a Gordana ga natjera da ode kod Mirele i nagovori ju da se vrati na posao.
Biskup najavljuje Boži premještaj u Afriku.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.