SEZONA: 1

EPIZODA: 25

SADRžAJ

Mehmet bježi iz bolnice i kreće u potragu za Ozlem. Međutim, treba znati mnogo više o Ozlem kako bi pronašao Falka i nju. Stoga odlazi u posjet obitelji Šarman. To je prvi susret Kerema i Mehmeta otkako se Kerem vratio kući. Njih dvojica dožive emotivne trenutke. Murat i Sedef su također ondje. No Mehmet želi razgovarati s Kemalom i Lejlom nasamo. Murat to iskorištava i na brzinu izvodi Kerema rekavši mu da ima iznenađenje za njega. Mehmet svojim pitanjima Kemala dovodi u pat-poziciju. Dok Kemal sve niječe, Lejla ih sluša. Lejlu uhvati panika kad sazna da je Murat na brzinu izveo Kerema ne rekavši kamo ga vodi. Svi kreću za Keremom i Muratom. Zovu Murata, no mobitel mu je ugašen.

Fotografije

Ukradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.