SEZONA: 1

EPIZODA: 88

SADRžAJ

Kod Butigana su svi u panici, kao i kod Andrije. Lažu jedni druge da je sve u redu i tako kupuju vrijeme za potragu za mladencima. Po Andrijinom nalogu, Gordana i Mijo zadržavaju Božu, dok očajni Andrija pred Ladislavom laže da se Petra sprema. No, uskoro dolazi Mate i pred svima kaže da je Krešo pobjegao, na što Mira prizna da je pobjegla i Petra. Ladislav je zadovoljan.
Petra i Krešo se u bijegu sretnu na cesti. Nakon što iskreno porazgovaraju o tome zašto su bježali, ugledaju Zorku. Petra je ljuta na babu i odvodi ju kući. Mira je bijesna na majku i ne može joj oprostiti što je lažirala smrt.
Tomo i Boris su zaglavili u lažnom minskom polju. Marko uhvati Stanu koja prizna da ih je zeznula.
Domagoj se budi i želi pobjeći s novcem, ali pijan zaspi na kauču. Anđelka i Nediljko u potrazi za Petrom dolaze u brvnaru.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.