SEZONA: 1

EPIZODA: 136

SADRžAJ

Krešo okrivljuje Vinka za nezgodu sa strojem za kopanje jer je on nadglednik gradilišta. Nevenka je nervozna jer joj je Sunčica iz Njemačke javila da će još neko vrijeme ostati tamo. Katarina dolazi kući i sazna da se Nevenki vratio karcinom. Tomo i Roni i dalje su u sukobu. Tomo po gradilištu Palisada razbacuje medicinski otpad i već je naručio novinare da to slikaju. Krešo zapovijedi Vinku da s radnicima pokupi taj otpad. Zoran i Matko se pojavljuju kod Ivane, Andrijana je zatečena. Predlažu njoj i Slavenu da odu na neko vrijeme na Šoltu. Matko se kaje pred Slavenom što ga nije prije podržavao u njegovim planovima. Sestra Nives namjerno širi trač da je Karmen bila s Domićem. Karmen je uzrujana, žali se Nevenki zbog toga. Mila je zabrinuta jer joj se ušteđevina topi, a ne želi ni od koga ništa tražiti.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.