SADRžAJ

Informišemo vas o najvažnijim događajima u zemlji, regionu i svetu.
Otkrivamo kako se menjaju Srbija i svet. Pričamo o temama koje nas sve zanimaju.
Osnovni zadatak naše Informativne redakcije jeste brzo, kvalitetno, pošteno i pouzdano izveštavanje. Mi neposredno i jednostavno komuniciramo sa građanima, bez komentara, podučavanja i navijanja. Zaključke prepuštamo vama jer znamo da mislite svojom glavom.
„Vikend vesti“ na Prvoj Poseban informativni segment baviće se novim pričama koje su obeležile nedelju, predstaviće širu sliku važnih događaja, ali pre svega baviće se temama koje se tiču običnih ljudi.

Fotografije

Vesti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vijesti

    image
    Najnovije vijesti dana iz Zemlje i svijeta, političke vijesti, zanimljivosti, vijesti iz kulture - vijesti na jednom mestu.
  • Dnevnik

    image
    Dnevnik Kanala Ri - svakoga dana u 19 sati. Reprize u 22 sata te na kraju programa u dva sata poslje ponoći i u sedam sati idućeg jutra. Ponuditi ćemo vam...
  • Horizonti

    image
    Gledajte Horizonte, dnevne priče o zanimljivostima iz svijeta politike, biznisa, sporta, kulture, znanosti i zabave. "Male", ali stvarne životne pozadine događaja...
  • Klimatska budućnost

    image
    Znanstvenopopularna emisija.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.