Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 6/10
(3 glasa)

SEZONA: 3

EPIZODA: 1 - Goldrausch - Teil 1

SADRžAJ

Andreas Marthaler (Martin Gruber) ekstremni je penjač koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama i s djevojkom Sarom volio bi u Grand Canyonu otvoriti školu penjanja. Vraća se u svoj štajerski zavičaj kako bi bio vjenčani kum svom najboljem prijatelju, Stefanu Hoferu, voditelju Gorske službe spašavanja, Stanice Ramsau na Dachsteinu. Ali na zajedničkom planinarenju Stefan padne s planine. Netom prije smrti zamoli Andreasa da se skrbi za njegovu ženu i dvoje djece. Na negodovanje svoje djevojke Sare, Andreas odluči ostati u Štajerskoj i pomagati na Emilijinu imanju. Preuzima posao svoga smrtno stradalog prijatelja Stefana.
Gorski spašavatelji obiteljska je serija ZDF-a u koprodukciji s ORF-om, a radnja se događa u Ramsauu na Dachsteinu i u okolici.
Roniteljica u gorju? Andreas i njegova ekipa suočeni su sa zagonetkom kad spase onesviještenu ženu u neoprenskom odijelu iz procijepa u stijeni. Tek što je žena prevezena u bolnicu, u Gorskoj službi spašavanja pojavljuje se Sophie Zeidler, žena u visokoj trudnoći, kako bi prijavila nestanak svog muža Paula koji je otišao na planinarenje na Dachstein. U potrazi je jedino uporište činjenica da se Paul preko noći smjestio u planinarskom skloništu.
Akcijska ekipa: Roland Leyer

Fotografije

Gorski spašavateljiGorski spašavateljiGorski spašavateljiGorski spašavateljiGorski spašavateljiGorski spašavateljiGorski spašavateljiGorski spašavatelji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.