poster

Mölang

Mölang (2015)

animirani, komedija, obiteljski, kratkometražni, fantazija | Francuska, SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 56

SADRžAJ

Molang i Piu Piu dva su neobična prijatelja koji se suočavaju sa svakodnevnim problemima na duhovit način. Molang je bijeli zečić koji sve radi sa srcem i velikim optimizmom, a Piu Piu pilić koji je sramežljiv, ali pravedan. Razigrani i znatiželjni, kroz sve avanture prolaze sa osmijehom i pozitivnim stavom, uvijek okruženi dobrim prijateljima, učeći najmlađe gledatelje vrijednim životnim lekcijama.
„Molang“ je nježan, duhovit pogled na odnos između ekscentričnog, veselog i entuzijastičnog zeca i sramežljivog, diskretnog i emotivnog pilića. Unatoč brojnim razlikama, dvojac uživa u jedinstvenom prijateljstvu. Zajedno se sjajno zabavljaju, bilo pri nečem svakidašnjem ili izvanrednom. Bez obzira na to lete li na Mjesec ili samo zalijevaju povrće, Molang i Piu-Piu doživljavaju neočekivane, čak i uznemirujuće situacije. Škakljivi incidenti i nesporazumi brzo se pretvaraju u prilike za zabavne trenutke i humor u kojima Molangovi prijatelji rado sudjeluju.

Fotografije

MölangMölangMölangMölangMölangMölangMölangMölangMölangMölangMölangMölangMölangMölangMölangMölangMölangMölangMölangMölang

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.