SEZONA: 1

EPIZODA: 85

SADRžAJ

Marko iznenadi Andriju i Nediljka kućnom racijom. No, Vinka se snađe i odglumi leš pa Marko odlazi neobavljena posla. Ipak, uvjeren je, kao i Tomo, da im se još jedan šverc odvija pred nosom.
Svi odahnu kad se ispostavi da Tadija nema infarkt nego bubrežni kamenac. Tadija je nesretan što ne može biti Kreši kum i zdvaja nad svojim samačkim životom.
Ante se vraća iz bolnice i još jednom pokuša uvjeriti Miju da je Domagojeva stomatološka klinika prijevara. Kad mu to ne uspije i Domagoj dobije od Petre novac, Ante ga onesvijesti i pobjegne s novcem. Ante se želi sakriti u brnaru, no Mijo mu osujeti plan.
Stana nađe lažnog doktora da uvjeri Lidiju da je doista bolesna. Lidija se radi nasljedstva pravi da joj je povjerovala.
Mireli je dosta Lokvice i želi otići s Domagojem. On se iz neugodne situacije pokuša izvući seksom, a Mate poludi kad ga nađe polugolog u svojoj kući.
Ivana pokuša spriječiti Petru da se uda i osvijestiti ju da voli Marka.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.