SEZONA: 1

EPIZODA: 20

SADRžAJ

Kerem se pita je li mu majka dobro i želi da je Hasan nazove. Kad Kerem počne govoriti stvari o smrti svog ujaka i Defne, nehotice privuče Hasanovu pozornost. Hasan je nagovoren da nazove Lejlu pa joj daje informacije o Keremovu zdravlju. Kaže joj da bude oprezna s Muratom jer je Kerem vidio nešto o njemu. Lejla je šokirana kad čuje te izjave i užurbano odlazi u Holding. Elmas slučajno pronalazi Keremov izgubljeni dnevnik. Posumnja na Kadira i ispita ga. Falko nazove Mehmeta i kaže mu da su njegove majka i sestra u njegovim rukama. Daje Mehmetu nekoliko tragova i želi da ih prati. Falkova zadnja izjava jest: „Ako pronađeš svoju majku i sestru, pobijedit ćeš. Ako ne uspiješ, pobijedit ću ja.

Fotografije

Ukradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni životUkradeni život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.