SEZONA: 1

EPIZODA: 133

SADRžAJ

Domić nailazi na onesviještenu Nevenku koja se malo pribere i kaže da nema potrebe za intervencijom. Nevenka daje uzorak krvi Nives, slagavši da je od prijateljice i moli ju da napravi markere. U razgovoru s Matkom, Nevenka sazna da su Mihael i Sunčica pronađeni. Karla počinje raditi kod Kreše u birou kao tajnica i odmah joj se svidi Vinko. Aleksandra ugleda Vinka i Karlu u opuštenoj atmosferi, što joj natjera suze na oči. Karmen odbije Macanovićev poziv na zabavu za privatne partnere. Kad se pojavi na zabavi, Kristina uz goste primjeti i escort dame. Macanović joj odbrusi ako neće raditi kao novinarka, bit će prostitutka. Andrijani pomalo pada temperatura, iako je još slaba. U novoj "Kronici" izlazi Kristinin tekst "Tko gradi spalionicu na vodozaštitnom području?". Nevenkini nalazi pokazuju da joj se rak vratio.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.