poster

Lovci na nekretnine: lifestyle emisija

PROPERTY BROTHERS (2011)

lifestyle | Kanada
RTL Living | nedjelja | 15:10

Ocjena korisnika: 7.2/10
(5 glasova)

SEZONA: 7

EPIZODA: 23 - lifestyle emisija

SADRžAJ

Blizanci Jonathan i Drew Scott poznati su kao lovci na nekretnine, a emisiju istog imena gledaju ljubitelji uređenja starih kuća diljem svijeta. Jonathan i Drew pokušat će u svakoj epizodi uvjeriti neodlučne kupce na radikalan rizik - da kupe staru nekretninu. Metode kojima se koriste su slikovni programi uz čiju pomoć kupcima ukazuju na to što se sve može učiniti s naizgled neiskoristivim objektima, odnosno kako će prostor izgledati nakon transformacije. Na kupcima je da odluče žele li uložiti novac i tako "lovcima na nekretnine" dopustiti da izvrše svoje ambiciozne projekte na vrijeme i, naravno, dobar proračun.

Fotografije

Lovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnineLovci na nekretnine

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.