SEZONA: 4

EPIZODA: 19

SADRžAJ

Poznati matematičar Toni Milun u današnjoj emisiji pojašnjava zakon ponude i potražnje i kako se formiraju cijene proizvoda i usluga na tržištu. Doznajte kako ćete kao trgovac postići veću cijenu i zaraditi više, a kako ćete i kada kao kupac platiti manje. Detaljnije pojašnjenje zakona ponude i potražnje pronaći ćete u ovotjednim računicama Tonija Miluna.

Fotografije

Financijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnjeFinancijalac - Zakon ponude i potražnje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.